Yhteystiedot

Palvelemme sinua Plussa-asioissa puhelimitse ja verkossa.

Tällä sivulla

K-Plussan yhteystiedot

Puhelin: 010 19 8604
Vastaamme
ma–pe 9–21
la 10–15

Ajankohtaista: Koronatilanteesta johtuen asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma–pe klo 9–16. Chat palvelee normaalisti yllä mainittuina ajankohtina.

Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

K-Plussa Chat on avoinna
ma–pe 9–21
la 10–18
su 16–20

Jos asiasi ei ole kiireellinen, voit myös ottaa yhteyttä palvelulomakkeella.

K-Plussa on Kesko Oyj:n kanta-asiakasjärjestelmä.

Postiosoite:
Kesko Oyj/K-Plussa
PL 1
00016 KESKO

Puh. 0105311

Käyntiosoite:
Työpajankatu 12
00580 Helsinki

Y-tunnus 0109862-8

Osoitteen- ja nimenmuutos

K-Plussa saa tiedon suoraan Postin tietojärjestelmästä, kun pääkortinhaltijan osoite tai sukunimi muuttuu.

Jos muutat etunimeäsi, olet rinnakkaiskortinhaltija tai olet kieltänyt tietojesi luovuttamisen, ilmoita tietojesi muutoksista asiakaspalveluumme. Kerro ilmoitusta tehdessäsi Plussa-korttisi numero sekä vanha ja uusi osoitteesi tai nimesi.

Tietosuoja

Kiitos kun käytät Plussa-korttiasi. K-Plussassa huolehdimme siitä, että omat tietosi ovat turvassa ja sinulla on oikeus yksityisyyteen. Käsittelemme kortin avulla saamiamme tietojasi huolellisesti. Oikean tiedon avulla voimme varmistaa juuri sinulle sopivat ainutlaatuiset edut sekä oikeanlaisen valikoiman ja palvelun kaupassasi.

Noudatamme Keskossa EU:n tietosuoja-asetusta 25.5.2018 alkaen. Asetuksen tarkoituksena on parantaa EU:n kansalaisten oikeuksia omiin tietoihinsa sekä henkilötietojen luottamukselliseen käsittelyyn.

K-Plussa-asiakkaana voit ylläpitää henkilökohtaisia tietojasi verkkosivuillamme Plussa-tililläsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Plussa-jäsenyyteesi liittyvät tiedot voit tarkistaa kirjautumalla Plussa-tilillesi. Tililläsi voit muokata tietojasi, hallinnoida Plussa-rahasi käyttöä sekä antaa ja poistaa sähköpostimarkkinoinnin lupia. Plussa-tilille voit kirjautua sivun ylävalikosta Kirjaudu-napista.

Voit kääntyä K-Plussan asiakaspalvelun puoleen, kun haluat poistaa tietojasi tai asettaa kieltoja ja rajoituksia henkilötietojesi käyttämiseen.

K-Plussan tietosuojaselosteessa kerrotaan mihin jäsenen henkilötietoja käytetään ja mitä oikeuksia jäsenellä on.

Voit tilata raportin omista tiedoistasi kirjautumalla sisään pankkitunnuksilla Keskon tietosuojasivustolle osoitteessa https://tietosuoja.kesko.fi.

Tietoa riidanratkaisuelimistä

Jos K-Plussa-asiakassopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Erimielisyyden koskiessa henkilötietojen käsittelyä, rekisteröity voi ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon.