Plussa-kortit

Mitä enemmän käytät Plussa-korttiasi, sitä runsaammin saat rahanarvoisia etuja ja henkilökohtaisia palveluja.

Tällä sivulla

Käytä korttiasi

Käyttämällä korttiasi lunastat Plussa-etusi ostoksia tehdessäsi. Korttia käyttämällä kartutat myös Plussa-pisteitäsi, joiden kertyessä saat Plussa-rahaa.

Mitä enemmän korttiasi käytät, sitä henkilökohtaisemmin kauppiaamme voivat K-Plussan avulla palvella sinua tuote-eduilla ja mieleisellä valikoimalla. Näin Plussasta tulee ajan kanssa sinulle vieläkin palkitsevampi ja henkilökohtaisempi.

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-pisteitä kertyy, kun näytät ostoksia maksaessasi Plussa-korttiasi. Samalla varmistat, että hyödynnät myös kaikki Plussa-tarjoukset. Plussa-kortilla tekemiesi ostojen mukaan saat jatkossa henkilökohtaisia, juuri sinulle sopivia etuja.

Kaupan kassalla saat edut ja pisteet, kun käytät magneettijuovaista Plussa-korttiasi maksupäätteessä tai viet lähiluettavan korttisi maksupäätteen viereen. K-Plussa kannattaa myös liittää pankin maksukorttiin, jolloin kerrytät Plussaa automaattisesti kaikista ostoistasi K-kaupoissa ja Plussa-kumppaneilla. Helppoa, vai mitä!

Kadonnut kortti

Onko Plussa-korttisi kadonnut tai vioittunut?

Toimi näin

Monipuolinen Plussa-kortti

Plussa-kortilla keräät rahanarvoisia Plussa-pisteitä ja voit hyödyntää monipuoliset Plussa-tarjoukset. Voit tilata kortin verkossa tai täyttää korttihakemuksen K-ryhmän kaupassa.

Tilaa kortti >

Voit hankkia kaikille kuusi vuotta täyttäneille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit. Silloin koko talouden Plussa-ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi. Tilaa rinnakkaiskortit Plussa-tilisi profiilista.

K-Plussa -kortti

K-Plussa Mastercard

K-Plussa Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti monipuolisilla K-Plussa-ominaisuuksilla. Kortissa ei ole avaus- tai vuosimaksua ja sillä voit maksaa ostoksia ja nostaa käteistä Suomessa ja ulkomailla sekä maksaa ostoksia verkkokaupassa.

Voit hakea uutta K-Plussa Mastercard -korttia tai korotusta nykyiseen luottorajaasi myös verkkohakemuksella käyttämällä omia pankkitunnuksiasi (Osuuspankki, Nordea, Handelsbanken, Ålandsbanken, Sampo ja/tai Sp/Pop).

Lue lisää ja hae K-Plussa Mastercard -korttia tai luottorajan korotusta >

K-Plussa Mastercard

Pankkien maksukortit Plussa-ominaisuudella

Plussa-ominaisuus maksukortissasi mahdollistaa sujuvan maksamisen ja etujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Saat Plussa-pisteet ja edut automaattisesti kortilla maksaessasi.

Plussa-ominaisuuden voit lisätä seuraaviin maksukortteihin:

Danske Bank

Yhdistä K-Plussa Danske Bankin maksukorttiisi kirjautumalla selaimella verkkopankkiisi. Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi niin, että haet uutta ”K-Plussa Mastercard Debit” tai ”K-Plussa Mastercard Credit Debit” -korttia. Korttihakemuksen löydät Kortit ja Valuutta / Hae korttia -osiosta. Uudesta kortista veloitetaan Danske Bankin palveluhinnaston mukainen maksu.

OP

OP:n asiakkaana voit yhdistää K-Plussan maksukorttiisi kirjautumalla op.fi-verkkopalveluun. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden OP-Visaan, OP-Visa Electroniin, OP-Visa Debitiin ja OP-Visa Debit Mobiiliin aina veloituksetta. K-Plussan lisäys ei vaikuta kortin muihin käyttöominaisuuksiin ja asiakastiedot pysyvät jatkossakin erillään, vaikka yhdellä kortilla on useampi ominaisuus.

Nordea

Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi kirjautumalla verkkopankkiisi. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden Nordea Credit Mastercardiin, Nordea Gold Mastercardiin, Mastercard Premiumiin, Nordea Platinum Mastercardiin sekä Nordea Blackiin. Lisää Plussa-ominaisuus helposti verkkopankin kohdassa ”Päivittäiset raha-asiat > Kortit > Kortin uusinta ja muokkaus”. Uusi kortti saapuu sinulle noin kolmen viikon kuluessa. Uudesta kortista veloitetaan Nordean palveluhinnaston mukainen maksu.

Plussa-mobiilikortti

Plussan mobiilikortti on Android-puhelimeen ladattava sovellus, joka toimii K-ryhmän kaupoissa lähiluettavan Plussa-kortin tavoin. Sovelluksen voi ladata NFC-ominaisuudella varustettuun Android-puhelimeen, jossa on käyttöjärjestelmäversio 4.4 tai uudempi. Kortti toimii lähes kaikissa K-ryhmän kaupoissa.

Lue lisää mobiilikortista >

MobilePay ja Plussa

MobilePay käy maksuvälineenä kaikissa K-ruokakaupoissa. MobilePay toimii kaikilla älypuhelimilla ja kaikkien pankkien korteilla. Kun lisäät Plussa-kortin MobilePay-sovellukseen, sinulle muodostuu mobiilikäyttöä varten uusi Plussa-kortin numero, jolla saat samat Plussa-edut ja pisteet kuin muillakin Plussa-korttinumeroilla. Jos puhelimesi katoaa, voit poistaa MobilePayssa olevan Plussa-kortin, jolloin muut Plussa-korttisi jäävät edelleen voimaan.

Lue lisää >