Edut ja tarjoukset

Plussa-jäsenenä saat viikoittain rahanarvoisia etuja ja tarjouksia K-kaupoista. Jos keskität ostoksesi K-kauppoihin, voit saada kotiisi Pirkka-lehden. Käytä siis korttiasi ja hyödynnä tarjoukset!

Tällä sivulla

Pirkka-lehti

Pirkka on Plussa-jäsenten kanta-asiakaslehti, jonka ideat ja vinkit perustuvat Plussa-jäsenten toiveisiin ja tarpeisiin. Saat painetun Pirkka-lehden kotiisi, jos Plussa-kortille rekisteröidyt ostoksesi K-ryhmän kaupoista ovat yli 3 000 euroa viimeisen 12 kuukauden ajalta (250 €/kk).

Voit lukea kaikki inspiroivat Pirkka-lehden artikkelit myös Pirkan verkkosivuilta. Jos olet antanut markkinointiluvan, saat suosituimmat artikkelit suoraan sähköpostitse.

Pirkka-lehti on Plussa-jäsenen etu

Henkilökohtaiset OmaPlussa-edut

Henkilökohtaiset viikoittain vaihtuvat OmaPlussa-edut perustuvat Plussa-taloutesi ostohistoriaan. Näet henkilökohtaiset OmaPlussa-etusi, kun kirjaudut Plussa-tilillesi tai lataat K-Ruoka-mobiilisovelluksen. Voit tilata edut myös omaan sähköpostiisi antamalla sähköpostimarkkinointiluvan.

Edut ovat ladattu automaattisesti Plussa-kortillesi. Jos haluat lunastaa edun, näytä Plussa-korttiasi maksupäätteellä.

Ajankohtaista: Korona-tilanteesta johtuen henkilökohtaiset OmaPlussa-edut ovat tauolla.

Plussa-jäsenen ajankohtaiset edut K-ryhmästä

Plussa-jäsenenä saat viikoittain etuja ja tarjouksia kaikista K-ryhmän kaupoista. Seuraa oman kauppiaasi tarjoamia etuja K-Ruoka-mobiilisovelluksesta tai tilaa asiakaskirje suoraan sähköpostiisi.

Plussa-jäsenen ajankohtaiset edut Plussa-kumppaneilta

K-Plussan laaja yhteistyökumppanien verkosto takaa sen, että saat Plussa-jäsenenä erinomaisia etuja kaikkina vuodenaikoina.

Ajankohtaista: Korona-tilanteesta johtuen Plussa-verkoston tarjoamat edut ovat väliaikaisesti tauolla.