Parhaat asiakkaat

K-Plussan Parhaana asiakkaana saat ainutlaatuisia etuja ja entistäkin henkilökohtaisempaa palvelua.

Tällä sivulla

Parhaat edut

K-Plussan Parhaana asiakkaana nautit K-ryhmän parhaista eduista. Plussa-pisteiden kertymisen ja jo olemassa olevien Plussa-etujen lisäksi Parhaat asiakkaat saavat mm. arvokkaita lisäetuja K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta, henkilökohtaisempaa palvelua sekä mahdollisuuden vaihtaa Plussa-pisteitä ja Finnair Plus -palkintopisteitä keskenään.

K-ryhmän Parhaaksi asiakkaaksi pääsee kun talouden Plussa-ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet edeltävän 12 kuukauden aikana 6 500 euroa. Plussa-ostoihin lasketaan mukaan pääkorttilaisen sekä siihen mahdollisesti liitettyjen rinnakkaiskorttilaisten ostot. Koko perheen ostot kannattaa siis keskittää K-ryhmään!

K-Plussa palkitsee parhaita asiakkaitaan

Plussa-edut kuukausittain sähköpostiisi

Saatko jo kaikki Parhaalle asiakkaalle kuuluvat edut sähköpostiisi? Lähetämme kaikki sinulle kuuluvat edut kuukausittain etukirjeellä. Näin pysyt parhaiten ajan tasalla kulloinkin voimassaolevista eduista.

Tilaa Parhaan asiakkaan edut sähköpostiisi >

Musta Plussa-kortti

Parhaana asiakkaana saat käyttöösi mustan Plussa-kortin. Parhaan asiakkaan talouteen postitetaan automaattisesti musta pääkortti ja yksi musta rinnakkaiskortti. Jos talouteesi kuuluu muita rinnakkaisjäseniä, voit tilata heille kortit soittamalla Parhaan asiakkaan palvelunumeroon 010 19 8600. Jos haluat liittää talouteesi uusia rinnakkaiskortteja, kirjaudu Plussa-tilillesi tai täytä korttihakemus K-ryhmän kaupassa. Huomioithan, että musta kortti ei korvaa käytössäsi mahdollisesti olevaa pankki- tai luottokorttia, johon on yhdistetty Plussa-ominaisuus.

Käytä korttiasi

Mustalla Plussa-kortilla saat parhaat edut K-ryhmän kaupoista ja yhteistyökumppaneilta. K-ruokakaupoissa saat Parhaan asiakkaan edut kaikilla taloutesi Plussa-korteilla, myös Plussa-ominaisuudella varustetulla pankin maksukortilla tai K-Plussa Mastercard -kortilla. Edut on ladattu valmiiksi kaikille taloutesi korteille.

Muissa K-ryhmän kaupoissa ja yhteistyökumppaneillamme edut saat vain mustaa Plussa-korttia näyttämällä. Muistathan, että Plussa-pisteiden rekisteröinti edellyttää myös Plussa-kortin lukemista kassalla.

K-Ruoka-sovelluksen kortti

Jos käytössäsi on Plussa-ominaisuudella varustettu maksukortti, riittää että pidät lompakossasi yhtä Plussa-korttia kun lataat puhelimeesi K-Ruoka-sovelluksen. K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa voit käyttää kortin näyttöä vaativien etujen lunastamiseksi.

K-Ruoka-sovelluksesta löydät myös henkilökohtaiset etusi, oman Plussa-kertymäsi, listan usein ostamistasi tuotteista ja jaettavan ostoslistan, oman kauppasi aukioloajat ja tarjoukset, yli 6 000 K-Ruoka.fi:n reseptiä sekä K-ruokakaupat kartalla. K-Ruoka-sovellus on ladattavissa kaikille mobiililaitteille.

Parhaan asiakkaan musta Plussa-kortti

Maksutapaetuna 2x Plussa-pisteet

Kun maksat ostoksesi K-Plussa Mastercardilla, saat kaksinkertaiset Plussa-pisteet kaikista ostoksista K-ryhmän kaupoista sekä Askossa ja Sotkassa 31.12.2020 saakka. Jos korttisi lepää lompakkosi pohjalla, nyt on aika ottaa se aktiiviseen käyttöön. Kampanjapisteet eivät vaikuta palkintopistekertymään, eivätkä kerry auton huolloista.

Jos sinulla ei vielä ole K-Plussa Mastercardia, voit tilata sen täältä.

Parhaan asiakkaan edut

Haluamme tarjota K-ryhmän Parhaille asiakkaille K-ryhmän ja yhteistyökumppaneidemme parhaat edut. Kerromme eduista muun muassa Pirkka-lehdessä, sähköpostitse sekä K-Ruoka-sovelluksessa. Voit myös kirjautua Plussa-tilillesi ja tarkistaa kulloinkin voimassa olevat etusi sieltä.

Oma asiakaspalvelunumerosi

Jos mieltäsi askarruttaa kysymys tai haluat antaa risuja tai ruusuja, ota yhteyttä Parhaiden asiakkaiden omaan palvelunumeroon 010 19 8600. Palvelemme sinua arkisin klo 9–21 ja lauantaisin klo 10–15. Puhelun hinta on joko paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

Etusi K-ruokakaupoista

Oma K-ruokakauppiaasi tarjoaa Parhaille asiakkaille uutuustuotteita veloituksetta sekä etutuotteita jopa 50 % alennuksella. Lisäksi saat viikoittain omasta K-ruokakaupastasi henkilökohtaisia etuja tuotteista, jotka muutoinkin päätyisivät ostoskoriisi. Edut ovat valmiina kaikilla talouden Plussa-korteilla ja saat lunastettua edut käyttämällä Plussa-korttia maksamisen yhteydessä.

Muut etusi

Ruokakauppojen lisäksi etuja tarjoavat myös K-ryhmän muut ketjut kuten Intersport, Budget Sport ja KooKenkä sekä K-Plussan kumppanit.

Etusi K-Caarasta

Renkaat aina edullisemmin. Saat 15 % alennuksen renkaista alle asennettuna Volkswagen-, SEAT- ja Audi Centereistä (Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Huittinen, Forssa, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Lahti, Hämeenlinna, Hyvinkää ja Tampere). Alennus lasketaan liikkeiden verkkosivujen rengasselaimen tarjoushinnoista.

Ostaessasi vaihtoauton Caara.fi -palvelusta saat auton arvon edestä Plussa-pisteitä. Tilatessasi autoa, muistathan kertoa, että olet K-ryhmän Paras asiakas.

Toimita autosi pääkaupunkiseudulla määräaikaishuoltoon K-Caaran noutopalvelun avulla. Etusi nouto-/palautuspalvelun käytöstä -50 % suositusvähittäishinnasta mustaa Plussa-korttia näyttämällä. Varaa noutopalvelu samalla kun varaat huoltoajan Volkswagen Centerin, SEAT Centerin tai Audi Centerin verkkosivulla. Palvelu toimii pääkaupunkiseudulla, kun nouto- ja palautusosoite sijaitsevat alueella: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula tai Vantaa.

Edut ovat voimassa 31.12.2020 asti Parhaan asiakkaan mustaa Plussa-korttia näyttämällä.

Yhteistyökumppaneiden erikoisedut

Yhteistyökumppanimme hemmottelevat joka kuukausi Parhaita asiakkaitamme lukuisin lisäeduin mm. vapaa-aikaan, matkustukseen, kulttuuriin, terveyteen ja hyvinvointiin sekä ravintolatarjontaan liittyen.

Vaihda pisteitä keskenään

Parhaana asiakkaana voit vaihtaa Finnair Plus -palkintopisteitä ja K-ryhmän Plussa-pisteitä keskenään. Kahdella Finnair Plus -palkintopisteellä saat yhden Plussa-pisteen ja yhdellä K-ryhmän Plussa-pisteellä kaksi Finnair Plus -palkintopistettä. Esimerkiksi vaihtamalla 15 000 Plussa-pistettä Finnair Plus -pisteisiin sinulla on mahdollisuus lunastaa lentopalkintomatka Etelä-Eurooppaan tai Dubaihin! Pisteiden vaihto Finnairin ja K-Ryhmän välillä onnistuu soittamalla parhaiden asiakkaiden palvelunumeroon 010 19 8600.

Parhaat asiakkaat saavat etuja näyttämällä mustaa Plussa-korttia